A--0A-EG - IL - U2-0

Bichon Havanaisvalp

Bichon Havanaisvalpar

När ni träffat en Bichon Havanaisvalp går den knappt att låta bli att vilja ha en egen Bichon Havanaisvalp. Bichon Havanaisvalpar är mycket beroendeframkallande och nästan alla vill ha en underbart söt liten valp hemma hos sig.

Även om Bichon Havanaisvalparna är extremt söta så är det, precis som med alla andra valpar, hen hel del arbete med att ha en hund och framförallt med valpar. Man får tillbaka väldigt mycket från den tid ni lägger ner på valparna och det är otroligt kul med valpar. Ni får dock kalkylera med att ni behöver lägga ner 3-5 timmar varje dag på ta hand om valpar och detta gäller såväl Bichon Havanaisvalpar, Golden Retrievervalpar eller Pomeranianvalpar.

H-EG - IL - U2-1

Köpa en Bichon Havanaisvalp

Köpa en Bichon Havanaisvalp

Eftersom Bichon Havanais är en definierad hundras sedan 1988 finns den med i Svenska Kennelklubben, SKK. Det finns ganska många uppfödare av Bichon Havanaisvalpar i Sverige som ni med förtroende kan vända er till ni ska köpa en söt liten Bichon Havanaisvalp.

Uppfödare av Bichon Havanaisvalpar

Uppfödare av Bichon Havanaisvalpar

Även om det finns flera som föder upp Bichon Havanaisvalpar är det änu fler som vill ha en valp vilket gör att priserna är ganska höga på just Bichon Havanais. De flesta som föder upp Bichon Havanaisvalpar är seriösa men undvik Bichon Havanaisvalpar som fötts upp på utländska valpfabriker.

Ta därför alltid referenser från andra som köpa Bichon Havanaisvalpar från aktuell hunduppfödare och undersök även kennelns bakgrund. Detta ska ni göra innan ni bestämmer er för att köpa er hundvalp.

H-EG - IL - U2-2

Viktigt om Bichon Havanaisvalpar

Viktigt att om Bichon Havanaisvalpar

Att skaffa en hund eller ta hand om och leka med en lite hundvalp, som t.ex. Bichon Havanaisvalpar, är både roligt och givande. Det är dock mycket jobb med att ha en hund och speciellt en hundvalp.

Innan du bestämmer dig för att köpa en Bichon Havanaisvalp måste du ställa dig följande frågor.

  Viktigt om Bichon Havanaisvalpar
 • Finner du att Bichon Havanais är en gullig hundras och tror du att lynnet på en Bichon Havanais passar er?
 • Tror du övertygad om att Bichon Havanais är den hundras som passar er bäst?
 • Gillar du hundar som är lekfulla intelligents och sällskapliga?
 • En Bichon Havanais kan bli mellan 13 och 15 år. Är ni beredda på att ta ansvar för er Bichon Havanais under alla dessa år?
 • En Bichon Havanais kostar en hel del pengar. Är du villiga att betala cirka 30000 kr för en Bichon Havanaisvalp med alla extrakostnader som dyker upp just när ni köpt er valp?
 • Det tar en hel det tid att ta hand om en Bichon Havanais, både vuxna men framföralt valpar. Är du villig att avsätta några timar varje dag i många år.
 • Skaffa en Bichon Havanaisvalp
 • Bichon Havanais behöver kontinuerlig tillsyns. Är du säker på att du eller någon annan kan se till Bichon Havanaisen så att den aldrig är ensam mer än 3-4 timmar i sträck?
 • En hund behöver både en hundförsäkring och ibland veterinärvård och det kostar pengar. Är ni villiga att betala kring 4000 kr per år för er hundförsäkring för er älskade Bichon Havanais?
 • Bichon Havanais äter oftast hundmat och hundmat 'r inte gratis. Små Bichon Havanaiser äter mindre och är billigare. Är du villig att betala mellan 3000-10000 kr varje år för hundmat?
 • Är ni säkra på att att i familjen tål hundar hundar?
 • Tycker du att du har tid att vänta mellan 6-18 månader du kan få din fantastiska lilla Bichon Havanaisvalp?
 • Är du säker på att Bichon Havanais är den hundras som passar dig bäst av alla hundraser?

Om du svarat ja på de flesta av frågorna kan du definitivt börja leta efter en gullig Bichon Havanaisvalp vilken du får följa under många år som kanske kan få egna underbara Bichon Havanaisvalpar. Med lite tur kommer er Bichon Havanais kunna bil stormor vilket skulle glädja många andra hundfamiljer om några år.


Allt gulligt om Bichon Havanais

Här finns mycket bra vetande om relevant info om Bichon Havanais men också en del kul och lustiga trix en Bichon Havanais kan göra.

H-EG - IL - U2-3


Meny - Bichon Havanais
Till förstasidan på www.bichon-havanais.seHögst upp på sidan om Bichon HavanaisLängst ned på sidan om Bichon Havanais
HavanaisvalpKöpa en BichonKennlarNyheter